Mat

Matstreif 2025: En feiring av norsk mat- og drikkekultur på Youngstorget
19.–20. september fylles Youngstorget med smaker, dufter og opplevelser når Matstreif 2025 inviterer...
Rekordmengder på moreller og tidlig sesongstart
Årets morellsesong ser svært lovende ut. Prognosene viser store mengder, tidlig sesongstart og jevnt...
Disse grønnsakene får TikTok til å koke
Et raskt søk på #cabbagesteaks eller #crispypotatoes på TikTok gir millioner av treff. Grønnsaker har...
Lag is selv – og la barna spise så mange de vil på 17. mai
Is og 17 mai hører sammen – og med hjemmelaget is laget av frukt og bær, kan barna faktisk spise så mange...
Er egg bra for helsa?
I påska spiser vi dobbelt så mye som ellers i året. “Egg kan inngå i et sunt og variert kosthold”...
Denne historiske restauranten selger over fire tonn kjøttkaker i året
Tradisjonsrike Kaffistova midt i Oslo sentrum er godt kjent for norsk husmannskost. Også langt utover...
Pinnekjøttelskere ser etter kjøtt
De som spiser pinnekjøtt til jul, er i hovedsak ute etter det samme når de velger pinnekjøtt i butikken....
Superkornet ingen vil spise
Norske kornbønder dyrker nesten 600.000 tonn i året, men vi nordmenn spiser bare en halv prosent av avlinga....
Fem tips til mindre matsvinn
Opplysningskontoret for melk og meieriprodukter (MELK) markerer den internasjonale dagen mot matsvinn,...